Filräddnings program

Vid en förlust av filer så går det att rädda dessa om det ej är en fysisk skada. Oavsett vilket program du väljer så bör du installera programmet på en annan enhet t.ex en usb enhet, flyttbar hårddisk och startbar cd kiva. Sedan är det viktigt att du spara de återställda filerna på samma enhet som programmen finns på för att minska risken att du skriver över filerna som du vill rädda.

Active File Recovery

Detta programmet är ett lika kraft fult som TestDisk & PhotoRec. Det upptäcker även förlorade diskar, partitoner och återställer dessa. Om du tycker att TestDisk & PhotoRec är för svårt, så är detta ett likvärdigt program.

hämta här

Ashampoo Photo Recovery

Detta program ett specifik för bilder, programmet gör precis vad det lovar och gör det riktigt bra, bättre en Recuva. Det är ett väldigt bra program med ett rörigt gränssnitt. Du kan prova programmet gratis.

hämta här

CD Recovery Toolbox Free

Detta program är enbart till för CD, DVD, HD-DVD och Blu-Ray. Det klara av att återställa information från repade och förstörda skivor. Programmet använder sig av en steg för steg uppläggning som gör det väldigt enkelt att använda.

hämta här

File Recovery

Detta Tyska program klarar att hantera återställa filer från hårddiskar och olika minneskort. Och klarar 25 olika format som doc, pdf, xls, html och även komprimerade filer i zip format. Programmet är uppbyggt i tre steg och väldigt lättanvänt.

hämta här

TestDisk & PhotoRec

Det är ett av de kraftfullaste data renovera program som klarar över 100 olika fil format på olika medier och operations system. En stor fördel är att programmet ej behöver installeras men det kräver lite av användaren och det är en av mina favoriter.

hämta här

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account